Kledingitems die niet mogen ontbreken in je kast!

In de modewereld blijven de trends maar komen en gaan. Elk seizoen zijn er weer nieuwe kleuren, materialen, printjes én vormen die meer terugkomen in de designs. Hoewel de één er niet zo mee bezig is en alleen draagt wat zij mooi vinden, zijn de fashionista’s onder ons druk bezig met het volgen van het modebeeld. Maar welke kledingstukken mogen en momenteel niet ontbreken in jouw kast? Wij zochten het voor je uit!

Witte blouse

Een witte blouse is een basisitem dat eigenlijk iedereen wel zou moeten hebben. Dit kledingstuk is makkelijk te combineren bij elke kledingstijl én het staat goed bij zo goed als iedereen. Vroeger werd een witte blouse veel gedragen op rokken en nette broeken, maar tegenwoordig kun je de witte blouse ook casual dragen op jeans met sneakers of laarsjes.

Basis T-shirts

Het is verstandig om te investeren in goede T-shirts momenteel! We zien steeds meer dat outfits basic worden en opgeleukt worden met accessoires en tassen. Simpele witte of zwarte shirts doen het altijd goed of met een klein printje. Als je deze aanvult met leuke kettingen of armbanden heb jij een super trendy outfit! Zie je geen leuke shirts in de winkels? Je kunt ook zelf een shirt ontwerpen. Kies een basic shirt en maak hier vervolgens je eigen design op!

Blazer

De blazer is een item die ook bijna elk jaar terug komt en waar je zo goed als alle kanten mee op kunt. Je kunt dit kledingstuk casual dragen, maar ook netjes en stoer. Als het buiten kouder wordt kun je de blazer dragen als soort van vest en in de zomer is het meer geschikt als een jas. We zien tegenwoordig vooral veel blazers in leuke kleurtjes, waardoor het een échte eyecatcher wordt van de outfit!