Hoe koffie te maken: onze beste tips en trucs

Een perfect gezette kop koffie is iets moois. Wat maakt een kopje koffie “perfect” maakt kan verschillen per persoon. Maar er zijn specifieke en essentiële stukjes informatie om te weten of je een kopje koffie wilt dat je blij maakt of een kopje koffie dat je neemt na het opstaan in de ochtend om een productieve dag te starten. Het belangrijkste is dat je niet een barista nodig hebt om een geweldige kop koffie te creëren! 

Processed with VSCO with a9 preset

We zijn hier met tips en trucs voor de beste koffie en andere dingen die je zullen helpen de kunst van het brouwsel onder de knie te krijgen. Lees verder om te leren hoe je de smaak kan maximaliseren, bitterheid kan voorkomen en dan kan je vrijwel een grote kop van zelfgebrouwen koffie maken elke keer (Bron: https://www.giocoffee.nl/). 

De beste koffiezetapparaten

Ben je aan het winkelen voor een nieuwe koffiezetapparaat dit jaar? Het kiezen van de juiste at-home koffie-apparatuur is super belangrijk voor het leveren van de resultaten die je wilt van een kopje koffie. Dit geldt ook voor koffie op kantoor, de machines bepalen wat voor soort koffie er gebrouwd wordt.

Afhankelijk van welk type koffie je verkiest, is het belangrijk om precies het juiste model en stijl te vinden voor het type brouwsel waar je van houdt. Dus, of je nu van een sterke, enkele kop houdt of je wakker wilt worden met een volle pot van smaakvolle koffie in de ochtend. Verschillende soorten machines zetten verschillende soorten koffie, denk bijvoorbeeld aan een koffie filter apparaat, deze zet een grote pot ten opzichte van een espresso apparaat van Nespresso die 1 klein kopje zet. Bij Giocoffee.nl vindt u meer informatie over koffieaparaten die u op kantoor kan laten plaatsen. Maar bedenk eerst goed wat voor soort koffie u wilt!