Feestjes vieren op werk

Er zijn verschillende redenen om een feestje te vieren. Zakelijk worden er vooral bij succes, werkjubilea en pensionering recepties of feesten gehouden.

Een avond is pas geslaagd als iedereen het naar zijn heeft gehad. Dat is lastig om te bereiken als je veel verschillende soorten mensen binnen je bedrijf hebt werken.

Eten en drinken zijn twee elementen waarmee je je feest naar een hoger niveau kan tillen. Kwalitatief goede catering die aan alle eetvoorkeuren heeft gedacht zorgt ervoor dat mensen langer zullen blijven en zich meer vermaken. Daarnaast moeten er ook qua drankjes gedacht worden aan mensen die geen alcohol drinken waar bijvoorbeeld virgin cocktails voor gemaakt kunnen worden.

Als je bediening inhuurt is het handig om regels af te spraken voor het uitserveren van eten. Hoe lang na elkaar worden de verschillende gangen of de hapjes uitgedeeld. Ook voor het drinken moeten regels zijn, je wil niet dat mensen op een droogje staan!

De locatie kan zo spectaculair als je wil, maar ook op kantoor kan je een prima bedrijfsfeest geven als daar de ruimte voor is. Mensen hoeven dan ook niet te zorgen voor eigen vervoer richting bedrijfslocatie en je kan gelijk uit werk beginnen met de viering.

Aankleding van de locatie zorgen zeker bij succesmomenten of jaarlijkse bedrijfsfeesten voor dat beetje meer. Veel bedrijven huren tegenwoordig photobooths in waarmee ludieke foto’s gemaakt kunnen worden. Dit zijn leuke herinneringen aan zo’n avond. Ook is het natuurlijk mogelijk om entertainers in te huren, van dj’s tot vuurspuwers!

Steeds vaker komt het voor dat bedrijven jaarlijks een feest geven voor goede relaties. Van tevoren relatiegeschenken bedrukken zorgt ervoor dat de relaties ook iets mee naar huis kunnen nemen. Ben je op zoek naar gepersonaliseerde promotie artikelen voor een feest of ludieke relatiegeschenken? Kijk dan eens op de website van Maxilia.nl.