Samen de trouwlocaties uitzoeken

Winterwedding-3Samen de trouwlocaties uitzoeken

Eindelijk heeft mijn vriend de stap gewaagd en me ten huwelijk gevraagd. Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad want ik wilde natuurlijk al veel langer trouwen dan hij. Al sinds ik jong ben droom ik van een uitgebreide bruiloft en daar komt ook nog eens bij dat ik al vrij snel in onze relatie voelde dat het goed zat met mijn vriend. Hij weet me op zo’n manier te raken, dat heeft nog geen andere man voor hem gekund. Hij raakt mijn ziel. Mijn vriend is echter niet zo traditioneel als ik en eigenlijk tegen het huwelijk. Hij vindt het allemaal maar burgerlijke poespas en heeft niet de behoefte zijn relatie op zo’n manier te bevestigen. Ook hij voelde direct dat het goed zat, hij misschien zelfs nog wel eerder dan ik, hij linkt dat alleen niet aan trouwen. Hij wil de rest van zijn leven met me spenderen, hij heeft alleen geen ring en geen belofte daarover nodig. Ik kan me daar rationeel gezien helemaal in vinden, alleen gevoelsmatig miste ik dit echt nog, bleef er altijd iets knagen. Toen mijn vriend me vroeg wist ik dat hij het echt voor mij deed en dat maakte het nog specialer. Ik probeer zoveel mogelijk samen te doen, zoals het uitzoeken van trouwlocaties. Ik wil er niet te dwingend over zijn, zeker niet wat de trouwlocaties betreft. Ik wil mijn idee van een bruiloft niet teveel opdringen, ik wil het gewoon samen doen.