Plezier in het uitzoeken van een trouwlocatie Amsterdam

Plezier in het uitzoeken van een trouwlocatie Amsterdam

Mijn vriendin heb ik enkele maanden geleden behoorlijk verrast met mijn aanzoek – ik kon zien dat ze nogal van haar apropos was. Zij heeft altijd gezegd niks te voelen voor een huwelijk totdat daar een tijd terug enige verandering in kwam. Wij spraken toen geregeld over de toekomst en ook een toekomst samen en daaruit bleek toch wel dat we het allebei vrij serieus menen met elkaar. We hebben toen ook de knoop doorgehakt en besloten samen een kindje te willen. Ik vind dat de meest serieuze stap die je in de toekomst kunt nemen met elkaar want de verbintenis tot een kindje neem je beiden en je zit je hele leven verbonden aan elkaar via je kind. Toen we al dit hadden beslist, was voor mij duidelijk dat we voor elkaar zouden gaan en was het moment rijp haar te verrassen met mijn vraag. Ze zei ja en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog blij om. Het leuke is dat ze er zelf ook zo’n plezier in heeft, in het plannen ervan bijvoorbeeld. Zo kwam ze gisteren met een trouwlocatie Amsterdam, of althans nabij Amsterdam, waar ze had besloten dat ze wel wilde trouwen. Samen met een vriendin was ze naar die trouwlocatie Amsterdam geweest en ze hadden een uitgebreide rondleiding gekregen en haar enthousiasme was met elke stap toegenomen. Eenmaal thuis vertelde ze me uitgebreid over de bijzondere locatie die ze had gevonden, aan het meer en in een prachtig huis.