Opzoek naar een goede organisatiebureau

5_57Opzoek naar een goede organisatiebureau

Ik ben op zoek naar een goede organisatiebureau, mijn bedrijf is namelijk een grote puinhoop. Een organisatiebureau is denk ik de laatste redding. Toen ik mijn bedrijf begon ging alles voorspoedig, ik was erg georganiseerd en het liep goed. Ik trok veel vaste klanten naar mij toe en alles ging ontzettend lekker, de inkomsten waar ook erg verdienstelijk. Helaas gebeurde er toen iets naars, ik werd ziek en moest verschillende behandelingen ondergaan. Mijn bedrijf had geen prioriteit meer, gezondheid staat boven aan en het belangrijkste was om beter te worden. Dit werd ik, gelukkig, maar het was een lange weg. Ik heb veel verschillende behandelingen in verschillende ziekenhuizen moeten doen. Dit kon weken duren, ik moest zelfs een tijdje naar België. Mijn vriend hield een beetje mijn bedrijf bij maar had er ook niet veel verstand van, hij was voor al bezig met problemen oplossen, wat hij trouwens prachtig goed heeft gedaan. Nu, een jaar verder, kan ik weer volop aan de slag. Ik voel mij goed en ben hersteld. Het was een lange weg maar dat ik hier nu weer achter mijn bureau kan zitten met een gezond gevoel is waardevol. Het bedrijf is wel een puinhoop en administratie kennen we niet meer. Een organisatiebureau kan mij helpen dit zorgvuldig weer op te pakken en het bedrijf weer een toekomst te geven. Ik moet alleen nog zoeken wat voor een organisatiebureau, maar ik heb er wel een op het oog die mij interessant lijkt.