Wat een leuke babykleding kan je hier vinden

Wat een leuke babykleding verkopen ze ook hier. Ik heb zo mijn ogen uitgekeken toen ik samen met mijn man hier onze kinderwagen kwam uit zoeken. Wij hebben hier een hoop spullen gekocht maar ik heb net nog even het een en ander via de site na besteld. Een bestelling hoeft ook niet in één keer, want shoppen voor je kindje is natuurlijk het aller leukste dat er is. En zo heb ik dan ook alvast flink wat babykleding ingeslagen. Ik kan er niet van uit gaan dat ik van de mensen die op kraamvisite komen alleen maar babykleding krijg, en zeker omdat er zo veel te geven is als er een kindje is geboren. En eerlijk gezegd vind ik het ook wel erg leuk om dit zelf te doen. En zeker nu mijn man en ik het geslacht weten en de rest om ons heen nog niet. Hopelijk lukt het mij de rest van de zwangerschap om mijn mond te houden. En zal ik die knal roze rokjes nog even goed moeten verstoppen. Oh wat is dit toch heerlijk om te doen en zeker op deze site, je komt hier van het ene idee in het andere idee. En zo hoef je niet bang te zijn iets te zijn vergeten zodra het tijd is dat de baby mag komen.